LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Pacientul Tariceanu a fost externat

Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intors, luni dupa-amiaza, in tara, dupa ce fusese operat la genunchi la o clinica din Bordeaux. Intr-o intalnire cu jurnalistii, inainte de plecarea din Franta, Tariceanu a apus ca se simte bine si ca de marti, isi va relua activitatea la Guvern.

“Nu e usor de mers, este faza cea mai dificila.(…) Voi face exercitii fizice sub supravegherea unei echipe din Romania”, a spus premierul.

El a adaugat ca nu are voie sa calce pe picior ci doar sa se sprijine pe el.

Medicii de la Clinique du Sport, care l-au operat au folosit o tehnica unica in lume, au spus ca in timpul operatiei totul a decurs “perfect”. Doctorii au fost asistati de un calculator: ei au introdus o sonda in sistem 3D pentru a permite repozitionarea ligamentului cu o precizie incredibila.

Primul ministru a declarat, duminica, ca este la curent cu actualitatea politica din tara, intrucat urmareste programele de stiri din Romania, si este implicat in negocierile cu sindicatele din sanatate.

Dominique de Villepin, primul ministru al Frantei, s-a interesat de starea de sanatate a omologului sau roman, care i-a facut o invitatie neoficiala de a vizita Romania.

Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a fost operat la picior, acum patru zile, in urma problemelor care au aparut dupa accidentul de motocicleta in care a fost implicat in vara.

HotNews.ro, C.N.A., 27 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te