LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

iPod va reda lectii interactive produse de Softwin

iPod, cel mai popular player din lume, va reda lectiile interactive Intuitext, produse de divizia de software educational a Softwin, conform unui comunicat al companiei. Proiectul este realizat de compania romaneasca Softwin impreuna cu firma Iris, reprezentantul local al companiei americane Apple, cea care produce playerul multimedia iPod.

Compania va prezenta in premiera aceasta aplicatie cu ocazia Targului de Carte Gaudeamus, care se va desfasura la Romexpo in perioada 22-26 noiembrie.

Proiectul are la baza un concept, care permite tinerilor sa acceseze continutul educational oriunde s-ar afla, pe propriul iPod. Lectiile sunt pe format video, deci pot fi redate pe playerul care recunoaste clipurile si formatele de film.

Lansat in 2001, playerul iPod reprezinta exponentul revolutiei digitale, care a schimbat modul in care utilizatorul acceseaza continutul multimedia, fie ca este vorba de muzica, clipuri, text sau “carti audio”. Astazi, iPod a devenit a devenit un simbol cultural al inceputului noului mileniu, fiind folosit de peste 60 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Intuitext este divizia de solutii de eLearning a grupului Softwin. Este singura companie din afara Marii Britanii acceptata la proiectul BBC de creare de software educational inovativ, care sa ridice nivelul competitivitatii invatamantului din aceasta tara.

Divizia ofera pentru piata romaneasca 12 titluri diferite ce acopera cinci materii: fizica, matematica, chimie, biologie, geografie). Lor li se adauga: intreaga colectia de 110 ani a Gazetei Matematice, in format electronic.

HotNews.ro, D.C., 21 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te