LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Ioana Basescu l-a iertat pe Bodo

Ioana si Bodo n-au mai avut rabdare pana la 15 decembrie, cand era fixata ultima infatisare, si au cerut instantei Judecatoriei sectorului 1 suspendarea procesului. Telenovela divortului dintre Ioana si Bodo se incheie fericit, spre bucuria celor apropiati care au crezut in dragostea lor.

Omul de afaceri Costel Samson, care se inrudeste cu Ioana si Bodo, cei doi fiind nasii de cununie ai fiului sau, este unul dintre cei aproape siguri ca tinerii se vor impaca. “Se iubesc foarte mult, ne marturisea Samson, iar faptul ca ei locuiesc impreuna, in vila de la Corbeanca, ma face sa cred ca se vor impaca?”.

SE IUBESC PREA MULT

Povestea impacarii fetei presedintelui cu sotul ei este de fapt istoria simpla a doi oameni care s-au iubit sincer si care se iubesc si astazi la fel, in ciuda incercarii prin care au trecut. Surse din anturajul lor ne-au destainuit ca doua lucruri au grabit impacarea.

Primul este cel pomenit de Costel Samson: Ioana si Bodo n-au fost nici o clipa despartiti, ei au locuit impreuna, viata de fiecare zi desfasurandu-se ca in vremurile bune, ca si cand nimic nu s-ar fi schimbat in viata lor. Al doilea lucru a fost? presa.

Bomba divortului, relatata in toate ziarele, multe dintre articole cuprinzand o sumedenie de “aiureli si fabulatii”, cum spunea Costel Samson, i-a speriat. “Parea ca deja se aflau in fata faptului implinit, si, daca nu erau atenti si nu treceau cu intelepciune peste neintelegerile care-i desparteau, raul se putea produce

FAMILIA SI PRIETENII

Psihologul Georgeta Ghinea declara in ziarul nostru ca Ioana si Bodo “vor trebui sa lupte pentru casnicia lor, fiind sigura ca acestia vor ramane impreuna, amandoi avand personalitati puternice, fiind adevarati luptatori”. De altfel, familia, prietenii, uluiti de vestea despartirii, le-au fost apoi tot timpul alaturi, straduindu-se sa inlature norii din casa lor.

Sora ei mai mica, Elena Basescu, pentru care casnicia Ioanei era una perfecta, a facut totul pentru ca lucrurile sa nu se schimbe. Florin Ionescu, managerul trupei ASIA, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului, care nu uita ca atunci cand le veneau prietenii in vizita, Ioana si Bodo ii asteptau imbratisati in fata casei, era de asemenea convins ca acestia nu pot divorta.
Integral in Ziarul

Ziarul, 24 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te