LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Extravaganta Elena Basescu

Mezina presedintelui se imbraca si se coafeaza excentric pentru prima oara.

Escortata de garzi si, ca de obicei, foarte grabita, Elena Basescu a fost surpriza prezentarii seriei de coafuri imaginate de hair-stylistul Cristi Pascu, primul show de Haute Coiffure din Romania, organizat joi seara, in Club Gaia din Bucuresti (proaspat deschis de creatoarea Venera Arapu).

Elena Basescu a iesit pe podium in premiera cu o fusta foarte scurta (creatie a designerului Razvan Ciobanu), si cu o coafura excentrica stil palarie, rasucita din par natural si garnisita cu franjuri argintii.

Dupa ce a primit aplauzele publicului, Elena a plecat imediat, fara a mai sta la petrecerea de dupa. Sora ei, Ioana Basescu, aflata in plin proces de divort cu Bogdan Marin (Bodo), nu a fost prezenta la eveniment, desi confirmase participarea.

A fost insa prezenta Elena Udrea, din ce in ce mai apropiata in ultima vreme de Elena Basescu, dar nici aceasta nu a stat pana la sfarsitul prezentarii.

Leta Ilie, fosta sotie a lui Sabin Ilie, a urmarit si ea spectacolul, desi apropiatii celor doua presupun ca relatiile ei cu Elena Basescu ar fi reci dupa incidentul de luna trecuta, cand mezina presedin-telui a confirmat participarea intr-o prezentare a firmei Guess, dar a refuzat in ultimul moment colaborarea.

La eveniment au participat si Monica si Irinel Columbeanu, care au ramas in sala pana la final. Desi este insarcinata in luna a opta, Monica se pregateste sa urce iar pe podium, in prezentarea colectiei Mexton din cadrul Festivalului de Moda de la Bucuresti.

Evenimentul Zilei, Maria Magdalena Popescu, 25 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te