LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Ascenta, noua divizie Softwin pentru pentru consultanta IT pe procese de bussiness

Softwin a reunit din noiembrie 2006 departamentele sale specializate in consultanta IT si solutii software specifice sub un nou nume – Ascenta, se arata intr-un comunicat al companiei. Noua divizie tinteste pana la sfarsitul anului viitor o cota intre 10 si 15% din piata totala de software si servicii.

Ascenta se adreseaza pietei regionale, tinta noii divizii fiind primele 500 de organizatii din Romania si din tarile Europei Centrale si de Est.

Ca si crestere a afacerii, oficialii Ascenta estimeaza pana la sfarsitul anului viitor o cota intre 10 si 15% din piata totala de software si servicii, pe cateva din verticalele tinta, asociata cu un ritm de crestere dublu fata de cel al pietei.

“Piata va creste intr-un ritm alert, cu peste 20% anual, deoarece sunt mai multi factori favorizanti: cheltuielile IT pe cap de angajat sunt inca mici in Romania comparativ cu normele europene, partea de software si servicii este insuficient dezvoltata”, a declarat Florin Talpes, presedintele Softwin.

Tot din aceasta luna, divizia CRM din cadrul Softwin, care asigura servicii de administrare a relatiilor cu clientii pentru companii din Europa isi va continua activitatea sub brandul Paxato.

Softwin este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de produse si servicii complexe din domeniul IT&C. Grupul are filiale in 4 tari, peste 1.000 de angajati, iar produsele sale sunt vandute in peste 180 de tari.

In prezent, Softwin reuneste patru divizii distincte: Ascenta (solutii integrate si consultanta de procese de business); BitDefender (solutii si servicii de securitate a datelor); Intuitext (solutii de suport pentru instruire si knowledge management – eLearning); Paxato (servicii de administrare a relatiilor cu clientii pentru companii din Europa).

HotNews.ro, D.C., 22 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te