LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Actorul francez, Philippe Noiret, a decedat

Starul francez, Philippe Noiret, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti actori ai generatiei lui, a decedat joi, la varsta de 76 de ani, informeaza bbc.com.

Noiret, care a jucat in peste 125 de filme de-a lungul carierei sale, care a avut o durata de aproape jumatate de secol, a decedat din cauza cancerului.

Renumit pentru flexibilitatea sa, actorul a fost capabil sa interpreteze atat rolurile personajelor din inalta societate, cat si pe cele ale oamenilor de rand.

Cel mai renumit film in care a jucat a fost “Cinema Paradiso”. Alte roluri memorabile au fost cel al poetului Pablo Neruda din “Il Postino” si cel al unui lacom, de varsta a doua, din “La Grande Bouffe”.

Prim-ministrul Frantei, Dominique de Villepin, a declarat ca lumea teatrului si a filmului a ramas “orfana”, odata cu moartea lui Noiret.

“Prin vocea sa, prin alura sa, Philippe Noiret a stiut cum sa atraga si sa exprime o parte din sufletul francez. Silueta sa si vocea, atat de gingase si familiare, ne vor lipsi fiecaruia dintre noi.”, a declarat premierul.

HotNews.ro, S.B., 24 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te