LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Persoana cea mai prost imbracata a anului 2006

Starul din “Simple Life”, Nicole Richie, a fost numita de PETA persoana cea mai prost imbracata a anului 2006, informeaza entertainmentwise.com. Aceasta numire s-a datorat faptului ca iubitorii de animale si supoterii PETA au fost infuriati deoarece au vazut-o de multe ori pe Richie purtand haine de blana.

Nicole Richie este doar una dintre vedetele criticate de PETA pe motivul ca acestea considera ca imaginea lor este mai presus decat nevoile animalelor, care adesea sunt omorate in mod barbar pentru blana lor.

Un purtator de cuvant al PETA a declarat despre Ritchi: “Este o persoana cu o inima de piatra.“

Urmatoarea vedeta trecuta pe lista celor de la PETA este Ashley Olsen. Despre aceasta cei de la PETA au scris: “Purtand haine de blana, mai adauga cateva kilograme la greutatea sa. Daca doreste sa isi mareasca osatura, o sfatuim sa foloseasca o furculita.”

Cea de-a treia vedeta a topului este Christina Ricci, pentru care este scris urmatorul mesaj pe site-ul oficial PETA: “Ricci a pozat de curand pentru coperta unei reviste, purtand o haina din blana de ren. Bine macar ca nu a purtat si o caciula de blana: imaginati-va cate alte animale ar fi fost omorate pentru a-i fi acoperita fruntea.”

Eva Longoria a fost, de asemenea, criticata pentru dragostea ei pentru blanuri si s-a clasat pe a patra pozitie a topului.

Este de remarcat absenta lui Paris Hilton in lista de anul acesta, care a fost desemnata de PETA anul trecut “persoana cea mai prost imbracat”.

HotNews.ro, S.B., 29 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT