Dan Negru si-a sabotat colegele

0

Sedinta, in cadrul careia trebuia sa se decida cine va sta alaturi de Dan Negru de 1 Decembrie, a reprezentat pentru Cosmina

In ciuda experientei, Cosmina nu a fost aleasa pentru a incanta ochii
spectatorilor care vor urmari programul special de 1 Decembrie, difuzat de postul din Baneasa.

Initial, cele doua erau favorite pentru postul de coprezentator, insa, la intalnirea cu pricina, Negru a venit cu o alta idee, fapt care le-a intors pe lista de asteptare.

Prezentatorul a propus-o producatorilor pe Micky, o figura necunoscuta, dar, care – dupa parerea lui – merita toata atentia.
Potrivit surselor din echipa, Dan Negru a facut aceasta manevra de teama sa nu ajunga sa prezinte langa fosta Mama Natura, fapt care l-ar fi asociat inutil, pentru a mia oara, cu formatul “Ciao, Darwin!”.

Noua coprezentatoare a fost aleasa exclusiv pe considerente estetice, ea neavand nici un fel de experienta in domeniu. Potrivit scenariului, aceasta nu trebuie decat sa arate incredibil si sa zambeasca frumos. Daca are ceva de spus, urmareste textele pe prompter. Chiar si pentru asta a fost nevoie de repetitii. Probele au avut loc sambata, iar filmarile finale a doua zi.

Asadar, producatorii mai au patru zile la dispozitie pentru montajul editiei speciale de 1 Decembrie.

Maseuza cu acte in regula

Mihaela Oprea, alintata Micky, este familiarizata cu camerele de luat vederi, insa fara a fi in prim-plan. Bruneta face figuratie tv de 11 ani, iar pentru putina popularitate a renuntat la haine in mai toate revistele pentru barbati. Ocupatia ei de baza este masajul.

Averea, Eva Ion, 27 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *