LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 25, 2021

Pacientul Tariceanu a fost externat

Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intors, luni dupa-amiaza, in tara, dupa ce fusese operat la genunchi la o clinica din Bordeaux. Intr-o intalnire cu jurnalistii, inainte de plecarea din Franta, Tariceanu a apus ca se simte bine si ca de marti, isi va relua activitatea la Guvern.

“Nu e usor de mers, este faza cea mai dificila.(…) Voi face exercitii fizice sub supravegherea unei echipe din Romania”, a spus premierul.

El a adaugat ca nu are voie sa calce pe picior ci doar sa se sprijine pe el.

Medicii de la Clinique du Sport, care l-au operat au folosit o tehnica unica in lume, au spus ca in timpul operatiei totul a decurs “perfect”. Doctorii au fost asistati de un calculator: ei au introdus o sonda in sistem 3D pentru a permite repozitionarea ligamentului cu o precizie incredibila.

Primul ministru a declarat, duminica, ca este la curent cu actualitatea politica din tara, intrucat urmareste programele de stiri din Romania, si este implicat in negocierile cu sindicatele din sanatate.

Dominique de Villepin, primul ministru al Frantei, s-a interesat de starea de sanatate a omologului sau roman, care i-a facut o invitatie neoficiala de a vizita Romania.

Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a fost operat la picior, acum patru zile, in urma problemelor care au aparut dupa accidentul de motocicleta in care a fost implicat in vara.

HotNews.ro, C.N.A., 27 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT