LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 25, 2021

Chrysler are doua concepte noi

Partea americana a gigantului DimlerChrisler a dezvaluit presei ca pregate pentru showul auto de la Detroit doua modele concept. Comunicarea a fost insotita doar de schitele celor doua masini, schite care deconspita, oricum, o mica parte a conceptelor.

Teasing-ul face parte, probabil, din strategia de marketing a americanilor care incearca sa creasca asteptarile publicului, acum cand au ramas mai putin de doua luni pana la dedutul expozitiei auto americane, programata in ianuarie 2007.

Cele doua concepte reprezinta brandurile Chrisler si Jeep si ne numesc Chrysler Nassau si Jeep Trailhawk. Despre primul model stim ca va fi un coupe pentru patru pasageri, cu forme puternice, inscrise in vizualul actual al modelelor Chrisler.

Conceptul prefigureaza o masina de lux cu puternice valente sportive, surse din interiorul companiei indica transformarea coupeului intr-un posibil sedan de serie.

Trailhawk face parte din familia masinilor care se simt mai bine in afara drumurilor asfaltate, brandul Jeep spune totul in acest sens. Chrisler promite ca masina va imprumuta elementele off-road ce fac din Wrangler un veritabil vehicul de teren si le vor alatura caracteristicilor premium ale Jeep-ului Grand Cherochee. Masina este o pasare de prada, dupa cum ii spune si numele.

StiriAuto.ro, 24 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT