LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

Actorul francez, Philippe Noiret, a decedat

Starul francez, Philippe Noiret, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti actori ai generatiei lui, a decedat joi, la varsta de 76 de ani, informeaza bbc.com.

Noiret, care a jucat in peste 125 de filme de-a lungul carierei sale, care a avut o durata de aproape jumatate de secol, a decedat din cauza cancerului.

Renumit pentru flexibilitatea sa, actorul a fost capabil sa interpreteze atat rolurile personajelor din inalta societate, cat si pe cele ale oamenilor de rand.

Cel mai renumit film in care a jucat a fost “Cinema Paradiso”. Alte roluri memorabile au fost cel al poetului Pablo Neruda din “Il Postino” si cel al unui lacom, de varsta a doua, din “La Grande Bouffe”.

Prim-ministrul Frantei, Dominique de Villepin, a declarat ca lumea teatrului si a filmului a ramas “orfana”, odata cu moartea lui Noiret.

“Prin vocea sa, prin alura sa, Philippe Noiret a stiut cum sa atraga si sa exprime o parte din sufletul francez. Silueta sa si vocea, atat de gingase si familiare, ne vor lipsi fiecaruia dintre noi.”, a declarat premierul.

HotNews.ro, S.B., 24 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT