LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Un avion militar s-a prabusit langa Arad

Un avion militar s-a prabusit, miercuri, la pranz, in localitatea aradeana Beliu. Deocamdata, nu se stie nimic despre starea pilotului. Prefectul de Arad, Gavril Popescu a declarat, pentru Realitatea TV, ca locul in care s-a prabusit aparatul a fost izolat, iar populatiei i s-a cerut sa evacueze zona.

Avionul este un MIG 21 Lancer si apartine unitatii militare de la Campia Turzii. Ministerul Apararii anunta ca pilotul a reusit sa se catapulteze, fiind usor ranit.

Primarul localitatii, Pavel Tica, a declarat, pentru Realitatea TV, ca s-a deplasat la fata locului, unde exista un crater de 6-7 metri si resturi din avion. El a mai precizat ca avionul s-a prabusit langa un depozit forestier de pe raza ocolului silvic Beliu. Se pare ca pilotul a incercat sa evite zonele locuite.

Accidentul aviatic de miercuri, din judetul Arad, este al noualea incident de acest gen, in care au fost implicate aparate MIG 21-Lancer, aflate in dotarea Fortelor Aeriene Romane.

Potrivit Realitatea TV, aparatele de tip MIG 21 vor fi retrase de la zbor incepand de anul viitor, intrucat nu mai corespund standardelor NATO. Ministerul Apararii Nationale nu a hotarat, deocamdata, care va fi tipul de avion care il va inlocui pe MIG 21, dar acest tip de aparat nu va mai fi folosit decat pana la sfarsitul anului.

HotNews.ro, D. Mihai, 22 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT