LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

Neveste care conduc Bucurestiul

Relatia dintre primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, si
Adriean Videanu si sotia sa, Miorita

Miorita poate fi descrisa prin doua cuvinte – se iubesc. Chiar daca ea nu se implica, teoretic, in problemele primariei si nu ia niciodata decizii in locul sotului sau, il sprijina in tot ce face. Tot ce-l doare pe el, o doare si pe ea, toate emotiile pe care le traieste el, le traieste si ea, esecurile lui sunt si esecurile ei.

“Oricat de ocupat as fi, nu exista sa nu-mi fac timp si pentru familie. Zilnic fac in asa fel incat sa impac si capra, si varza. Pentru ca singurul lucru la care tin in viata este nevasta”, marturiseste primarul general Adriean Videanu.

Alexandra Chiliman, sotia primarului sectorului 1, decoreaza parcurile

Sotia primarului sectorului 1, arhitect de profesie, e o doamna prin excelenta, care ii seamana in multe privinte sotului sau. Sunt impreuna de 35 de ani si au doi copii. Nu o deranjeaza faptul ca Andrei Chiliman e mai tot timpul ocupat cu serviciul de la primarie pentru ca i se pare normal. “Chiar daca nu e fizic langa mine, fiecare stie ce face celalalt.

Iar eu il ajut numai in probleme de peisagistica, daca ma intreaba. In rest, sunt un fel de inspector de zona pentru sectorul 1, ii atrag atentia asupra tuturor gropilor si problemelor de pe strazile pe care merg”, spune Alexandra Juvara Chiliman.

Primarul Neculai Ontanu nu vrea sa rupa armonia conjugala

Sotia primarului sectorului 2 a fost singura care a vrut sa ramana in umbra, la adapost de ochii presei. Neculai Ontanu (foto) a refuzat sa dea orice informatie despre viata sa personala si spune ca respecta dorinta sotiei sale de intimitate, “pentru a nu se certa tocmai acum”.

Doamna Poteras are propria firma

La varsta de 42 de ani, doamna Aureliana Poteras este alaturi de primarul sectorului 6 de 18 ani si impreuna au un flacau de 15 ani. Lucreaza la propria firma de carmangerie si spune ca nu se implica in problemele de administratie locala pentru ca nu se pricepe.

Averea, Raluca Damian, 22 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT