LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 25, 2021

Biblioteca pe telefonul mobil prin Orange si Humanitas Multimedia

Orange si editura Humanitas Multimedia ofera clientilor sai posibilitatea sa asculte direct pe telefonul mobil o colectie de carti in format audio, conform unui comunicat al celor doua companii.

In portalul Orange World, clientii pot asculta pe telefonul mobil cele mai recente audiobookuri din colectia Humanitas Multimedia: “Accidentul” de Mihail Sebastian, „Chira Chiralina” de Panait Istrati, „Despre bucurie” cu Andrei Plesu si „Despre minciuna” cu Gabriel Liiceanu, 5 povesti pentru copii si interpretarea metaforica a artei culinare a lui Pastorel Teodoreanu.

De asemenea, prin intermediul serviciului Info 311, clientii Orange pot asculta texte scrise si interpretate de Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici si Radu Paraschivescu sau scrieri de Mihail Sebastian, Ion Luca Caragiale si Panait Istrati in lectura unor mari actori romani.

“De ce cred in Audiobook, in cartea vorbita? De ce ea are uneori o valoare mai mare decat cartea pe care o citim seara in pat? Pentru ca textul capata prin lectura viata unei voci. Cei care citesc cu glas tare povesti o fac pentru ca ii iubesc pe copii si pentru ca iubesc deopotriva povestea pe care o citesc. Dar nu numai copiii pot sa asculte povesti.

Toata cultura nu este in fond decat o poveste pentru oameni mari”, a declarat Gabriel Liiceanu, scriitor si filozof.

Clientii pot asculta audiobookurile in Orange World, platind doar traficul wap in functie de pachetul de date activat. Accesul la Info 311 costa 0,50 dolari fara TVA, iar tariful este 0,15 dolari fara TVA pe minut.

HotNews.ro, D.C., 22 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT