LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Sony Ericsson lanseaza un nou telefon din clasa business

Sony Ericsson va lansa saptamana aceasta in Romania modelul Z710i, telefon cu camera ce se adreseaza persoanelor solicitate de munca lor, dar care e potrivit si pentru viata particulara, conform unui comunicat al companiei.

Caracteristicile de business includ functia de trimitere a unui e-mail prin simpla apasare a unei taste si fluxuri RSS care permit aflarea stirilor direct pe telefon. Aplicatiile pentru PC includ sincronizarea agendei telefonice, a agendei si compatibilitatea USB.

De asemenea, Z710i ofera browser de acces la Internet care poate fi utilizat la fel de usor ca de pe un PC, tehnologia EDGE oferind o descarcare rapida a paginilor web.

Telefonul dispune de tehnologie Bluetooth 2.0 cu HDR (high data rate – rata mare de transfer a datelor) pentru trasnferul rapid al datelor intre aparat si alte echipamente Bluetooth. Astfel este asigurata o conexiune de calitate pentru accesorii ca headset-urile wireless si kit-urile handsfree pentru masina.

Noul model Sony Ericsson dispune de camera foto de 2 megapixeli si de un media player cu radio FM. Media playerul este capabil sa redea toate formatele audio populare printre care noul e-AAC+.

Sony Ericsson Mobile Communications AB a fost fondata in 2001 de catre Telefonaktiebolaget LM Ericsson si Sony Corporation. Sediul central al companiei este la Londra, Sony Ericsson avand peste 5.000 de angajati in intreaga lume in cercetare, dezvoltare, design, vanzari, marketing, distributie si suport.

HotNews.ro, D.C., 20 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT