LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Perversi de scoala noua – prima evaluare psihologica a profesorilor

Centrul de Resurse si Asistenta Educationala din Bucuresti a facut o evaluare a cadrelor didactice. Din cei 18.000 de profesori care predau in scolile din Capitala, pe parcursul acestui an au fost testati aproximativ 4.000. Dintre acestia, 15% sint suspectati ca ar avea tulburari de comportament.

Psihologul Dana Draghici, directoarea Centrului de Resurse si Asistenta Educationala, a declarat pentru MEDIAFAX ca in urma evaluarilor au fost constatate suspiciuni legate de homosexualitate, orientare catre homosexualitate si pedofilie, precum si numeroase cazuri referitoare la consumul de alcool.

Reclamatiile si sesizarile vizind aceste cazuri, care vin atit de la cadre didactice, cit si de la parinti si elevi, intaresc aceste suspiciuni, a mai spus directoarea Draghici.

Greu de demis

Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Cristian Alexandrescu, sustine ca este la curent cu aceasta situatie, dar nu poate interveni prea mult, pentru ca Statutul personalului didactic „prevede mai multe drepturi pentru profesori si mai putine obligatii“.

El a precizat ca, in urma acestei evaluari, psihologul trebuie sa-i recomande directorului unitatii de invatamint ca respectivul dascal sa fie trimis la un cabinet de specialitate.

„In principiu nu putem impune un control de specialitate. Este vorba despre un verdict riscant, pe care nu si-l poate asuma decit medicul specialist“, a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Alexandrescu.

Penurie psihologica

Scolile ar trebui sa contacteze un centru de medicina muncii pentru testarea anuala a profesorilor, intrucit cei 24 de psihologi ai ISMB nu fac fata la 18.000 de persoane.

Cotidianul, 21 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT