LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, June 22, 2021

Noul Z4 este gata pentru 2007

Ie ceva timp, o serie de specialisti ai domeniului auto sunt de parare ca notiunea de „masina sport” ar trebui discutata pentru a fi folosita doar atunci cand este cazul. Nu s-a ajuns inca la un numitor comun, insa superbul Z4, model ce va putea fi admirat din 2007, sigur va intra in aceasta categorie.

BMW-ul este o metamorfoza a mai multor modele sport ale germanilor si se anunta un adevarat vehicul clasa GT. Noul Z4 are la dispozitie o serie de motoare de generatie noua si o transmisie in sase trepte cu utilizare manuala si automata.

Z4 va fi incaltat cu jante de 17 inci – standard – un sistem nou de franare cu discuri generos dimensionate si un sistem nou de control al stabilitatii (Dynamic Stability Control). Varianta Coupe va oferi celor doi pasageri un spatiu generos pentru depozitarea bagajelor, fapt generat de noul design aerodinamic al masinii.

Modelul Z4 va fi comercializat in trei variante: Z4 Roadster cu un motorul 3.0i, Z4 Roadster cu varianta de motorizare 3.0si si Z4 Coupe 3.0si. Masinile vor fi construite doar in America, fapt ce le va face mai scumpe pentru entuziastul european al modelelor sport.

Cel mai puternic motor de sub capota noului Z4 este si-ul V6 de 3.0 litri, care dezvolta 225 CP si beneficiaza de tehnologia DOHC si de un sistem de functionare variabila a valvelor.

Cel mai important producator de masini premium nu a oferit inca detalii in ceea ce priveste pretul modelului Z4, insa masina va beneficia si la nivleul dotarilor de toate caracteristicile premium din panoplia BMW.

StiriAuto.ro, 20 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT