LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Calendarul Pirelli 2007

Una dintre cele mai importante aparitii editoriale anuale din peisajul auto este celebrul Calendar Pirelli. Ajuns la editia 2007, calendarul ni le prezinta, in 26 de fotografii de arta, pe cinci dintre cele mai apreciate femei ale lumii.

In prim plan este, la 71 de ani, Sophia Loren, care a fost cooptata intre modelele editiei 2007 a Calendarului iar rezultatul este senzational atat din punct de vedere estetic cat si din punctul de vedere al publicitatii. Pe langa eterna italianca, in editia noua a calendarului editat de Pirelli apar Penelope Cruz, Naomi Watts, Hillary Swank si Lou Doillon.

Calendarul este editat, ca de fiecare data, in editie limitata, tema acestui an fiind “A Bed and Five Stories” (“Un pat si cinci povesti”). Fotografii care au realizat noul “The Cal” sunt doi olandezi, Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin iar fotografiile au fost facute in California.

Totul s-a invartit in jurul ideii de simplitate, culorile sterse, albul si negrul si decorurile sarace fiind un apel la anii ’60. “Suntem intr-o camera cu un pat si un asternut. Am vrut sa facem ca totul sa para cat se poate de personal si de intim, ca si cum le-am fi facut fotografii unor prieteni”, spune Inez van Lamsweerde, rezumand modul in care a fost produs calendarul.

Automarket, 20 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT