LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

Menajera lui Naomi Campbell se destainuie

O femeie care are un copil de crescut de una singura a plecat in America sa lucreze ca menajera. A ajuns la New York si a angajat-o nimeni alta decat Naomi Campbell, fotomodel de talie mondiala. Dar n-a fost sa fie cum visa romanca Gaby Gibson. Frumoasa s-a dovedit a fi o bestie, care a lovit-o, insultat-o si sechestrat-o pe menajera.

La inceput, romancei i-a fost frica sa se duca la politie. Gaby Gibson a prins curaj abia dupa mai bine de jumatate de an. Pe 15 noiembrie a dat-o in judecata pe Naomi Campbell si a povestit toate umilintele prin care a trecut. Plangerea depusa la Curtea Suprema de Justitie de la New York are nu mai putin de 40 de pagini si a intrat in posesia ziarului Libertatea.

Extrase din dosar in Libertatea de duminica

“Naomi Campbell m-a angajat in noiembrie 2005”, a spus ea avocatului sau. Romanca afirma ca Naomi nu avea motiv sa se planga de serviciile ei. Si nici nu a facut-o vreodata. Sicanele au inceput din alt motiv: Gaby nu invatase engleza foarte bine.

“Cum Gibson imigrase de curand si avea nevoie de un loc de munca platit, a continuat sa se supuna la sicane pentru a se intretine si a-si intretine si familia”, scrie avocatul Thomas D. Shahanan, in plangerea depusa la tribunal. Dar a venit si ziua bataii. Era 17 ianuarie, manechinul trebuia sa plece intr-o calatorie si nu-si gasea de fel pantalonii marca Stella McCartney.

Atunci s-a dezlantuit furtuna. “M-am saturat de tine, prostituata nenorocita”, a strigat, printre altele, Naomi. Asa ca a pus ca toata casa sa fie rascolita. Romanca era in genunchi, in fata dulapului cu haine. Cauta de zor pretioasa pereche de pantaloni. “Campbell a lovit-o cu pumnul sau cu piciorul in ceafa si a insultat-o”, scrie avocatul.

“Campbell si impresarii ei au impiedicat-o pe Gibson sa anunte politia si sa faca vreo plangere cu privire la comportamentul lui Campbell, au sechestrat-o si i-au spus ca nu-i vor da salariul si au amenintat ca vor depune o plangere falsa pentru ca Naomi are prieteni la politie care o vor aresta pe Gibson”, scrie avocatul.

Libertatea, 18 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT