LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

eMagazinele fac sute de mii de euro

Anul Nou ii prinde pe unii dintre comerciantii virtuali cu o cifra de afaceri dublata de vinzarile masive din luna decembrie.

Promotiile de tip reduceri, transport gratuit sau cadouri la o anumita suma nu mai sint, de mult, un secret pentru magazinele virtuale. Madalin Matica, Director of European Operations in cadrul DotCommerce, considera ca sarbatorile de iarna sint vitale pentru vinzarile magazinelor virtuale.

Acesta a precizat pentru „Cotidianul“ ca exista unii comercianti care vind in luna decembrie cit in restul anului, dublindu-si cifra de afaceri.

Cadourile si florile dubleaza incasarile

„Este vorba, in special, despre magazinele de cadouri, de flori, care intr-o singura luna isi dubleaza cifra de afaceri. Majoritatea magazinelor virtuale au lansat sau se pregatesc sa lanseze campanii speciale pentru sarbatori“, a declarat Matica.

In perioada sarbatorilor, vinzarile cresc la sute de mii de euro pe magazin, conform reprezentantului DotCommerce. „In luna decembrie, vinzarile explodeaza. Romanii au acelasi comportament ca si occidentalii de sarbatori. Din pacate insa, in zonele urbane, din cauza aglomeratiei, placerea cumparaturilor de sarbatori s-a pierdut.

Un exemplu bun este Bucurestiul, unde cumparaturile de sarbatori s-au transformat intr-un adevarat iad. Din acest motiv, multi prefera Internetul inghesuielii de sarbatori“, a precizat Matica.

Vinzare de 10 luni in doar doua

„Luna decembrie este extrem de importanta pentru orice magazin online. La noi, aceasta luna are o importanta si mai mare, pentru ca sintem magazin online de cadouri. In noiembrie si in decembrie, FunGift vinde cit suma celorlalte 10 luni ale anului la un loc“, ne-a declarat Marius Ciocan, director de proiect al FunGift.ro.

Integral in Cotidianul

Cotidianul, Iulian Enache, 18 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT