LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Orange a lansat o cartela SIM cu memorie flash si continut multimedia 3D

Orange a lansat miercuri o cartela SIM cu memorie flash de 128 de MB si cu continut multimedia 3D preinstalat, conform unui comunicat al operatorului remis HotNews. Orice client isi poate cumpara sau schimba SIM-ul obisnuit cu un SIM+, platind opt dolari fara TVA.

Vizualizarea pe telefonul mobil de imagini, videoclipuri si MMS-uri in relief va fi realizata prin intermediul unor ochelari 3D, inclusi in pachet.

Noul SIM+ va include continut multimedia stocat pe cardul de memorie flash de 128 MB ce va permite utilizatorului sa vizualizeze continutul predefinit, sa stearga sau sa adauge continut nou.

„Suntem foarte interesati de modul in care clientii vor aprecia memoria de 128 MB si noul continut 3D, in special efectul de relief oferit acum pe telefonul mobil. In cazul in care reactiile vor fi pozitive pe viitor putem dezvolta aplicatii diverse, de la jocuri pana la filme 3D pe telefonul mobil”, a declarat Bogdan Ciubotaru, senior product manager Orange Romania.

Orange are 7,5 milioane de clienti. La sfarsitul anului 2005, compania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti.

HotNews.ro, D.C., 15 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT