LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 25, 2021

Rasfat gastronomic la IndAgra

O studentie adevarata presupune cel putin doua elemente: o restanta si o zi in care borcanul de mustar se plictiseste singur in frigider si legitimatia, tot asa, in portmoneu. Daca te afli in aceasta zi- pe cat de importanta, pe atat de neagra- sau esti deja om mare, cu bugetul reglat, dar cu chef de ceva mult, bun si ieftin, propun o vizita la IndAgra.

In perioada 8-12 noiembrie se desfasoara cea de-a 11-a editie a expozitiei internationale de echipamente si, atentie, produse din domeniul agriculturii, zootehniei si alimentatiei, IndAgra. Biletul de intrare in complexul Romexpo, organizatorul expozitiei, e 6 RON pe zi.

Industriasii participanti la IndAgra, mizand pe proverbul acela cu dragostea si stomacul, le ofera vizitatorilor, pe langa echipamente si utilaje de ultima generatie, tot felul de bunatati produse cu respectivele utilaje. La fel ca mostrele oferite in super-marketuri, toate de cea mai buna calitate.

Publicul se imparte in doua categorii: cei interesati de echipamentele expuse, care pot intra in contact cu industriasi din toata lumea, si, cu un net avantaj numeric, multimea de gura-casca si inghite. un lucru il au in comun: pofta de mancare.

Meniul

Cei mai buni la produse de..pardon, utilaje de panificatie: nemtii. Painici si chifle, albe si pufoase, negre si sanatoase, cu seminte, mini-pizza, croissanturi, turte dulci si cozonaci. Toate framantate si coapte acolo.

La standurile producatorilor de carne si mezeluri, carnaciori, tigai sfarainde sau sandvisuri cu de toate sau sarmale. Mai putin spectaculoase, feliutele de paine cu pateu, icre sau zacusca.

Mai poti? Multo bene, pentru ca nu-ti poti incheia raidul culinar fara sa gusti macar inghetata italienilor. E una dintre atractiile expozitiei, va trebui sa faci fata imbulzelii din fata vitrinelor, dar va pune cu siguranta cireasa pe frisca.

Nerecomandat amatorilor de mese prelungi, intr-o atmosfera relaxanta.

HotNews.ro, L. Gliga, 10 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT