LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

Zina Dumitrescu: Sotul meu a vrut sa ma omoare

Designerul Zina Dumitrescu face dezvaluiri socante. Primul ei sot, cu care are un copil – Catalin Negreanu – a vrut sa o omoare. In urma acestei tentative, creatoarea de moda a stat in coma patru zile si s-a ales cu o fractura de craniu.

Dupa cateva luni de la depresia care a dus-o pe patul de spital, Zina Dumitrescu a revenit in lumina reflectoarelor. Creatoarea de moda nu vorbeste despre motivele care au indemnat-o sa ia un pumn de diazepame, dar face dezvaluiri socante despre trecutul ei.

Invitata fiind in emisiunea „Nasul“ designerul a povestit despre casatoriile anterioare si despre dramele pe care le-a suferit de-a lungul celor doua mariaje.

Zina Dumitrescu s-a casatorit prima oara la varsta de 19 ani cu actorul Rim Negreanu. Casnicia lor a durat 13 ani. A doua casatorie a fost cu avocatul Nicolae Botica Radulescu, de care a divortat dupa 12 ani.

Al treilea sot al creatoarei de moda este profesorul universitar Costin Dumitrescu, cu care este casatorita de aproape 24 de ani.

Motivele despartirii de cei doi soti au fost dintre cele mai diverse. De primul sot a divortat pentru ca era foarte gelos. „Intr-o seara veneam de la o intalnire cu prietenele mele. Am intarziat acasa 30 de minute, am ajuns mai tarziu de ora la care ii spusesem initial ca voi veni. Cand am intrat pe usa, mi-a aruncat o oala de apa in cap. A inceput scandalul.

In seara aceea, sotul meu a vrut sa ma omoare. Am stat in coma patru nopti pentru ca m-a dat cu capul de o teava de metal. M-am ales in urma loviturii cu o fractura de craniu. Doctorii mi-au spus ca mai erau 3 mm ca sa fac hemoragie in urma careia muream“, a spus Zina.
Integral in Gardianul

Gardianul, 10 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT