LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Ionel Ganea la Rapid

Principalul actionar al Rapidului, George Copos a venit miercuri seara la stadion pentru a vedea meciul echipei sale cu Universitatea Craiova din Cupa. Vizita lui Copos s-a produs dupa o polemica deschisa prin presa cu Mugurel Buga – pe tema formei sportive, dar si cu intregul lot – pe tema contractelor inca neplatite.

Copos nu a renuntat nicio clipa la transferul lui Ionel Ganea, omul care a invins Rapidul in meciul direct din aceasta toamna. “Il aduc pe Ganea inca din retur”, a spus Copos. Oficialul sustine ca adiscutat cu jucatorul lui Dinamo despre mutare.

Ganea a cazut in dizgratia conducerii de la Dinamo, dupa o serie de declaratii belicoase la adresa antrenorului Mircea Rednic si a managerului Cristian Borcea.

Atacantul este considerat vinovat inclusiv de tensiunea creata in ultima saptamina la echipa din Stefan cel Mare – perioada in care echipa lui Rednic a ratat calificarea in sferturile Cupei si a pierdut primul meci dupa o serie de 13 victorii.

Comentind joi situatia dupa infringerea cu Pandurii, managerul Cristian Borcea a declarat: “Nu exista niciun conflict intre atacantii nostri! Sunt cei mai buni din Romania, iar in privinta lui Ganea, pentru mine este clar ca nu va pleca in iarna. Cupa nu era principalul nostru obiectiv”

“Transferul Ganea” a fost principalul motiv al divortului dintre Copos si fostul presedinte Dinu Gheorghe – cel care, in vara, s-a declarat impotriva recrutarii experimentatului atacant.

HotNews.ro, 09 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT