LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 25, 2021

Partidul Platfoma Stolojan-Stoica

Liberalii disidenti din gruparea Stoica- Stolojan isi vor clarifica statutul pana la inceputul anului viitor, cand grupurile de initiativa din toata tara s-ar putea reuni intr-o adunare nationala.

Fostul presedinte liberal, recent exclus din PNL, Valeriu Stoica a avansat in timpul vizitei la Iasi, ideea ca platforma liberala Stoica-Stolojan ar putea sa devina partid si sa fuzioneze cu PD-ul intr-o formatiune politica de centru – dreapta.

PD se declara neutru si nu vrea sa se amestece in conflictul dintre liberali, reasumandu-si obligatiile ce-i revin din protocolul Aliantei DA, potrivit declaratiilor vicepresedintelui PD Ioan Oltean pentru TVR 1.

Conducerea PNL considera ca gruparea Stoica- Stolojan nu-i poate atrage decat pe cei cativa liberali nemultumiti de pozitia lor in partid. “Unul dintre hai sa spunem importantii lideri ai acestei platforme mi-a spus intr-o maniera cat se poate de sincera ca da, se va duce la PD, pentru ca in PNL nu mai are nici un fel de viitor” a declarat pentru TVR, Puiu Hasotti, vicepresedinte PNL.

HotNews.ro, 06 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT