LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, June 13, 2021

Nou creative director la OgilvyOne si 141 Romania

Dani Macarie a fost promovat in functia de creative director OgilvyOne si 141 Romania, incepand cu aceasta saptamana, potrivit unui comunicat al agentiei. Anterior, acesta a detinut functia de group creative director al celor doua companii.

Dani Macarie va lucra sub coordonarea directa a lui Albert Nica, executive creative director Ogilvy Group.

Absolvent al Facultatii de Filosofie, Dani Macarie a debutat in publicitate in 1997. Traseul sau profesional a inclus Euro RSCG, Grey si Saatchi&Saatchi.

In urma cu doi ani, s-a alaturat echipei de creatie de la OgilvyOne, Red Cell la momentul respective, in calitate de senior copywriterDin luna octombrie a anului trecut, a preluat functia de group creative director OgilvyOne si 141 Romania, sub coordonarea sa castigandu-se pitch-uri precum Sensiblu, Olympia sau Brau Union.

“Pentru mine aceasta promovare inseamna pasul prin care o stare de fapt devine si o stare de drept. Ma bucur ca e asa si sper sa-mi fac treaba macar la fel de bine si de acum incolo. Indiferent de titlu”, a declarat Dani Macarie.

Grupul Ogilvy face parte din WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din lume. In Romania, Ogilvy are astazi sase divizii: Ogilvy & Mather Advertising, fondata in 1994, MindShare Media, fondata in 1997, 141 Romania fondata in 1997, Ogilvy Public Relations Worldwide, fondata in 1999, Media Insight, fondata in 2000 si OgilvyOne fondata in 2005.

HotNews.ro, D.C., 02 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT