LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Clientii Vodafone pot efectua apeluri in roaming la tarife nationale in toate tarile UE

Vodafone Romania a extins, incepand de miercuri, optiunea Vodafone Passport in toate cele 25 de tari membre ale Uniunii Europene, astfel incat clientii companiei pot efectua apeluri in roaming la tarife nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

“Peste 215.000 de clienti utilizeaza optiunea Vodafone Passport, de la lansarea acesteia, in iunie 2006”, a spus Liliana Solomon, chief executive officer, Vodafone Romania.

Optiunea poate fi activata gratuit de catre toti clientii companiei. Taxa de conectare per apel este 1,20 dolari fara TVA pentru cei care folosesc una dintre cele cele 25 de retele din tarile Uniunii Europene, la care se adauga Elvetia si Albania.

Serviciul este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia. Pentru retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare per apel este 2,40 dolari fara TVA.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, detinea la sfarsitul lunii iunie peste 6,7 milioane de clienti. Grupul Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. In perioada mentionata numarul clientilor grupului a ajuns la peste 186,8 milioane clienti in intreaga lume.

Principalul concurent al Vodafone pe piata de telecomunicatii din Romania, operatorul Orange avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an 7,1 milioane de clienti.

HotNews.ro, D.C., 02 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT