LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, June 22, 2021

Voltaj va lansa Revelator in fata fanilor bucuresteni

Voltaj va sustine pe data de 3 noiembrie un concert la Sala Polivalenta, prin care membrii trupei lanseaza oficial cel de-al saptelea album, Revelator. Atmosfera va fi „incalzita” de membrii formatiei Suie Paparude, invitata sa cante in deschiderea concertului.

„Tot acest proiect Revelator, care a antrenat foarte multe resurse, marcheaza o maturizare a noastra, o evolutie care speram sa fie apreciata de public”, a declarat Calin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Pentru concertul de lansare a Revelator, au fost alocate numeroase resurse tehnice, care vor contribui la transformarea acestui concert intr-un spectacol de sunet si lumini cu totul deosebit: 96 de unitati de lumina inteligenta si 80 unitati de lumina conventionala, 52 de metri patrati de ecran cu LED-uri si 100 de metri patrati de ecran conventional, 40 de care electrice si 50 de Kw de sunet.

Albumul Revelator reprezinta o noua etapa in evolutia formatiei VOLTAJ, aducand un sound cu accente electro. Albumul contine 11 piese originale, un intro si doua interludii si este produs de casa de discuri Cat Music. Stilul muzical abordat de formatie este caracterizat de optimism, energie si intensitate a trairilor

Noul album va fi disponibil pe piata din data de 6 octombrie.

Membrii VOLTAJ sunt Calin Goia (voce), Gabi Constantin (chitara), Vali Ionescu (bass), Boby Stoica (clape) si Oliver Sterian (baterie).

HotNews.ro, D.C., 31 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT