LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 25, 2021

Cosmote are acoperire pe 76% din teritoriul Romaniei

Cosmote Romania a anuntat ca in urma unei investitii de peste 220 milioane euro, compania a reusit sa-si extinda in timp record acoperirea retelei la aproape 92% din populatie si mai mult de 76% din teritoriu.

De asemena compania a precizat ca va continua sa investeasca in extinderea retelei GSM pentru a ajunge la peste 95% acoperire a populatiei si mai mult de 82% acoperire teritoriala la sfarsitul acestui an.

Numarul consumatorilor romani care beneficiaza de acoperire Cosmote creste in medie cu 15,000 pe zi. Obiectivul strategic al companiei este de a atinge 98% acoperire a populatiei 85% acoperire teritoriala, depasind astfel gradul de acoperire al celorlalti operatori.

Dupa ce Orange si Vodafone au facut acest pas, operatorul grec a anuntat ca planurile de dezvoltare a retelei includ deasemenea acoperirea statiilor si tunelelor de metrou din Bucuresti incepand cu anul viitor.

Dupa primele sapte luni operationale in Romania, Cosmote inregistrat un numar de 531.619 de utilizatori si o cota de piata de 4%.
Prin comparatie Vodafone Romania detinea la sfarsitul lunii iunie peste 6,7 milioane de clienti iar operatorul Orange avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an 7,1 milioane de clienti.

HotNews.ro, R.S., 31 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT