Barcelona – Chelsea 2 – 2 (final)

0

Meci de infarct si spectacol total in Barcelona-Chelsea. Desi au condus tot timpul si dadeau impresia ca victoria nu le mai poate scapa, catalanii s-auvazut egalati in prelungirile partidei de reusita lui Drogba. Barcelona este obligata sa castige la Sofia, in caz contrar campioana europei fiind in pericol de a parsi competitia inca din faza grupelor.

Jucatorii lui Barca au inceput in forta partida reusind sa deschida scorul inca din minutul 3 prin Deco. Ocaziile mari de poarta au alternat cu repeziciune la amble porti, spectacolul fiind intrerupt adesea de deciziile extrem de controversate ale arbitrului Farina.

Catalanii incep prost repriza secunda, Chelsea preseaza si reuseste egalarea prin reusita de senzatie a lui Lampard (52′), o reusita care-si va gasi cu siguranta locul intre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului.

Dominarea londonezilor nu dureaza mult, pentru ca Ronaldinho face o faza de exceptie, ii paseaza lui Gudjohnsen in careul mic si acesta indeplineste o simpla formalitate, inscriind pentru 2-1 (58′).

Barcelona domina autoritar sfarsitul de meci, jucatorii lui Chelsea sunt tot mai nervosi si comit fault dupa fault, Murinho arunca flegme pe gazon iar Abramovici este un monument al deznadejdii.

Bucuria suporterilor catalani avea sa fie stricata insa chiar in minutele de prelungire, cand, in urma unei faze simple, tipic britanica, Drogba inscrie pentru 2-2.

Murinho plonjeaza pe genunchi ca un veritabil atacant, in timp de Rijkard il acuza virulent pe arbitrul partidei Farina.
articolul se actualizeaza

Rezultatele serii in Liga Campionilor

Barcelona 2 – 2 Chelsea
Levski Sofia 0 – 3 Werder Bremen

Groupa B
Spartak Moscow 0 – 1 Inter Milan
Bayern Munich 0 – 0 Sporting Lisbon

Groupa C
Liverpool 3 – 0 Bordeaux
PSV Eindhoven 2 – 0 Galatasaray

Groupa D
AS Roma 1 – 1 Olympiakos Piraeus
Shakhtar Donetsk 2 – 2 Valencia

HotNews.ro, I.B., 31 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *