LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, August 17, 2017

Xerox lanseaza o imprimanta laser color pentru utilizatorii individuali

Xerox Romania a lansat luni Phaser 6110, o imprimanta laser color destinata cu precadere utilizatorilor individuali. Imprimanta tipareste pana la patru pagini color pe minut si 16 pagini alb-negru pe minut, la o rezolutie de 2400 x 600 dpi.

Phaser 6110 este disponibila in doua configuratii: una ce poate fi conectata direct la computer (este o imprimanta GDI – host based) si una cu conectare in retea. Ambele configuratii utilizeaza o tehnologie fara ventilator, care face ca echipamentele sa fie silentioase si sa nu polueze fonic birourile langa care sunt asezate.

Utilizatorii noii imprimante vor beneficia de asistenta si suport tehnic acordat de specialistii de la Xerox si de partenerii autorizati de pe intreg teritoriul Romaniei.

Pretul recomandat al Xerox Phaser 6110 este de 314 dolari fara TVA, iar al versiunii Phaser 6110N este de 358 dolari fara TVA.

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a companiei Xerox, cu o activitate pe piata locala de peste 35 de ani.

Portofoliul companiei include imprimante digitale color si alb-negru, destinate atat mediului de afaceri, cat si utilizatorilor individuali, echipamente multifunctionale, sisteme de productie digitala si diverse suporturi de hartie, special concepute pentru a asigura o tiparire de calitate pentru orice tip de materiale imprimate.

In anul 2005, Xerox Romania a realizat venituri de 44 milioane dolari, reprezentand o crestere de 12% fata de rezultatele obtinute in 2004.

Printre cei mai importanti clienti ai Xerox Romania se numara Banca Nationala a Romaniei, Banca Comerciala Romana, CEC, ING Asigurari, AIG Life, Coca Cola HBC, Rompetrol, Mobifon, Orange, precum si Administratia Prezidentiala si o serie de ministere.

HotNews.ro, D.C., 16 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!