LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, August 19, 2017

Venitul net al Sony Ericsson a crescut la 298 milioane euro

Sony Ericsson a inregistrat, in cel de-al treilea trimestru al anului, vanzari de 2,9 miliarde de euro cu 42% mai mari in comparatie cu anul trecut, venitul net fiind de 298 milioane de euro, fata de 104 milioane de euro in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Venitul neimpozat a fost, in aceeasi perioada, de 433 milioane euro, reprezentand o crestere anuala de 187%.

“Strategia noastra este aceea de a folosi produse din clasa premium, precum telefoanele echipate cu tehnologia Cyber-shot sau cele cu specificatii muzicale avansate din gama Walkman, pentru a cuceri pozitia de lider la categoriile lor.

Astfel vom avea un impact pozitiv si asupra celorlalte produse Sony Ericsson din aceeasi categorie dar aflate in segmentul economic”, a declarat Miles Flint, presedinte al Sony Ericsson.

Pretul mediu de vanzare al produselor Sony Ericsson a crescut secvential cu 147 de euro, datorita proportiei mai ridicate a modelelor din gama medie si premium in mixul de produs si datorita succesului inregistrat de telefonul K800 Cyber-shot pe parcursul trimestrului.

Producatorul de telefoane mobile previzioneaza in continuare o vanzare pe piata globala de telefonie mobila de peste 950 milioane de unitati. Bazandu-se pe aceasta previziune, reprezentantii companiei considera ca Sony Ericsson si-a sporit cota de piata cu 1% pe acest trimestru, pentru a atinge o cota globala de aproximativ 8%.

Sony Ericsson Mobile Communications a fost fondata in 2001 ca joint-venture, de catre Telefonaktiebolaget LM Ericsson si Sony Corporation. Compania isi are sediul central in Londra, si are aproximativ 6.000 de angajati in intreaga lume.

HotNews.ro, D.C., 12 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!