LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 23, 2017

Snoop Dogg a fost depistat ca poseda o arma la aeroport

Autoritatile au declarat luni ca Snoop Dogg poseda un baston pliabil, de 53.3cm lungime, in bagajul sau, in momentul in care dorea sa se urce la bordul avionului, informeaza examiner.com.

“Rapperul, avand numele real Calvin Broadus, avea bastonul ascuns in geanta pentru laptop in momentul in care a trecut prin punctul de verificare al Aeroportului John Wayne”, a declarat purtatorul de cuvant al serifului, Jim Amormino.

“Artistul avea un baston pliabil, care este clasificat ca arma periculoasa.”, a spus Amormino, adaugand ca bastonul pliat avea o lungime de 20cm.

Susan Kang Schroeder a declarat ca a primit raportul serifului luni si ca procurorii nu au decis inca care sunt acuzatiile aduse lui Snoop Dogg, acesta nefiind arestat.

Aceasta nu este prima data cand rapperul are probleme intr-un aeroport. In luna mai, cantaretul a recunoscut ca a folosit “un limbaj amenintator si un comportament necorespunzator”, cand a provocat un scandal la Aeroportul Heathrow din Londra. Snoop Dogg si alti cinci barbati au fost arestati atunci pentru scandalul provocat.

In anul 1990, Snoop Dogg a fost retinut de politie pentru posesie de cocaina, iar in anul 1993 a fost acuzat pentru port ilegal de arma. Stiind ca este posibil sa faca trei ani de inchisoare, rapperul a recunoscut ca este vinovat si a rugat instanta sa ii dea trei ani de eliberare provizorie, promitand ca va face pleda impotriva violentei.

HotNews.ro, S.B., 24 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!