LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 18, 2017

Senatorii cumpara calendare, felicitari si agende de jumatate de miliard de lei

Biroul Permanent al Senatului a aprobat marti un memorandum prin care achizitioneaza felicitari de Craciun, agende si calendare in valoare de 550 milioane lei vechi.

Legii necesare integrarii europene zac pe la comisii, in schimb parlamentarii au considerat prioritara intocmirea listei de cadouri pentru perioada sarbatorilor.

Astfel, directia de protocol a Senatului s-a pregatit din timp facand o cere catre Biroul Permanent prin care solicita aprobarea sumei de 550 milioane lei vechi pentru cumpararea cadoruilor pe care parlamentarii le vor imparti inainte de sarbatorile de iarna.

Conform protocolului, senatorii vor cheltui peste o jumatate de miliard de lei vechi pentru aproximativ 18.000 de felicitari si 3000 de calendare si agende personalizate

Fiecare senator va beneficia de 100 de felicitari, presedintele Senatului ii vor reveni 400 de bucati, iar chestorilor – 200. Nici sefii de directii si departamente nu au fost uitati, fiecare avand parte de 80 de felicitari.

Selectionarea felicitarilor se face dupa analiza unei comisii speciale care are sarcina sa studieze ofertele si sa le prezinte Secretariatului Presedintelui Senatului, care va avea ultimul cuvant.

Pregatirile sunt in toi, ele necesitand un “proces complex de elaborare si distribuire”. Astfel, textul felicitarilor si lista destinatarilor sunt pregatite de Serviciul de Protocol si aprobate de presedintele Senatului, in timp ce pregatirea plicurilor si expedierea lor se face de catre Secretariatul Cabinetului Presedintelui.

De agende si calendare personalizate vor beneficia, “potrivit cerintelor de reprezentare si protocol”, presedintii grupurilor parlamentare si cei ai comisiilor permanente si comune.

HotNews.ro, L. Parvu, 17 oct 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te