LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, November 20, 2017

Ruxandra Galeriu, negociata de Eriksson cu fosta sa iubita

Avocata Nancy Dell’Olio, fosta iubita a lui Goran Eriksson l-a amenintat pe antrenorul suedez ca va dezvalui amanunte foarte picante din viata lor sexuala, daca acesta nu renunta la romanca Ruxandra Galeriu.

La mai multe saptamani de la demascarea ei publica, idila dintre cantareata de cabaret Ruxandra Galeriu si fostul selectioner al Angliei, Sven Goran Eriksson, continua sa faca valuri. Cea care are ceva de obiectat de aceasta data este fosta iubita oficiala a antrenorului, avocata Nancy Dell’Olio, care ameninta cu razbunarea.

Ranita, bruneta a promis ca va face publice amanunte foarte intime din trecutul lor, daca acesta nu va renunta la actuala lui amanta, informeaza site-ul www.Dagospia. com. Date fiind conditiile in care se deruleaza acest santaj amoros, pozitia Ruxandrei ar putea fi serios amenintata, romanca fiind pusa in balanta cu sume de sute de mii de euro si miza imaginii.

A refuzat 350.000 de euro

Aflata zilele acestea la Roma, fosta iubita a suedezului a marturisit ca este dispusa sa ierte si sa uite tot, daca Eriksson se va intoarce la ea. In caz contrar, va dezvalui inclusiv preferintele sexuale ale acestuia.
Integral in Averea

Averea, 12 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en