LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, September 24, 2017

Romanul acuzat de spionaj, eliberat

Romanul acuzat de spionaj in Nigeria a fost eliberat, marti, pe cautiune, de un tribunal din Abuja, a confirmat ambasadorul roman in Nigeria, Emil Rapcea citat de AFP. Alaturi de roman au fost pusi in libertate inca cinci persoane inculpate, saptamana trecuta, in acelasi dosar.

Bogdan Dumitrescu, in varsta de 50 de ani, israelianul Eliav Hommossany – 46 de ani, irlandezul James Nolan – 40 de ani si trei nigerieni au fost retinuti sub acuzatiile de detinere, preluare si copiere de documente clasificate.

Bogdan Dumitrescu, rezident in Nigeria de 12 ani, conducea o companie comerciala iar cei trei nigerieni lucrau pentru ministerul nigerian al Apararii.

Toti pledasera nevinovati.

Ambasada Romaniei de la Abuja a acordat asistenta de specialitate cetateanului roman si va continua sa-l sprijine pe tot parcursul procesului intentat de autoritatile nigeriene.

Pe de alta parte, un purtator de cuvant al Ministerului israelian de Externe a declarat ca infractiunea a avut un caracter “pur comercial” si nu a fost “politica sau legata de spionaj”.

Cei sase risca o pedeapsa de pana la 14 ani de inchisoare, in cazul in care vor fi gasiti vinovati. Procesul se reia pe 21 noiembrie.

HotNews.ro, C.N.A., 17 oct 2006
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!