LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, August 20, 2017

Peter James, castigatorul Premiului Prix Polar 2006

Peter James a primit prestigiosul Premiu Prix Polar pe 13 octombrie 2006 pentru romanul Viu sau mort, recent publicat la Editura Nemira, colectia Suspans, in traducerea Cristinei Iordache. Premiul Prix Polar International se acorda anual, in Franta, celui mai bun roman politist.

Peter James s-a nascut in 1948, in Anglia. Dupa ce a studiat cinematografia la Ravensbourne Film School, a debutat ca scenarist de televiziune. A fost producator executiv al filmului Negutatorul din Venetia (2004). A scris treisprezece romane care au fost traduse in treizeci si sase de limbi. Multe dintre cartile sale reflecta pasiunea autorului pentru fenomenele paranormale.

Romanul Viu sau mort este unul dintre cele mai vandute romane din Marea Britanie in 2006. In anul 2005, pentru acelasi roman i s-a decernat Premiul Krimi-Blitz, iar in Germania a fost votat Best Crime Writer of the Year.

In Viu sau mort problemele de zi cu zi ale personajelor sunt transformate in adevarate cosmaruri. Patru cadavre, un suspect, dar nici o urma.

Banii distrug prietenii de-o viata si crima devine un joc simplu de-a moartea, o femeie experimentata stie sa-si foloseasca toate armele seductiei, iar dezastrul unui om poate fi norocul altuia. Primul caz al detectivului Roy Grace – o noua serie a celui mai ingenios scriitor britanic de thriller.

Sa mori frumos! este al doilea roman semnat de Peter James aparut la Editura Nemira, in luna octombrie.

HotNews.ro, 23 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!