LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

Omar Hayssam ar fi planuit rapirea Elenei Basescu

Un fost coleg de celula a lui Omar Hayssam a pretins, joi, ca Hayssam intentiona sa o rapeasca pe fata presedintelui Basescu, daca nu reusea sa obtina eliberarea sa din inchisoare. Judecatorii au decis sa il citeze ca martor, in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, insa detinutul a conditionat audierea lui de protejarea identitatii.

Oficiali ai penitenciarelor sustin ca de multe ori detinutii formuleaza astfel de cereri, pentru ca, fiind plimbati in instante, timpul trece mai usor.

Barbatul este detinut la penitenciarul Rahova si a fost condamnat pentru inselaciune.

Martorul surpriza sustine ca scenariul rapirii fiicei sefului statului a fost pus la punct de Hayssam impreuna cu politicieni PSD, transmite Antena3.

In replica, avocatul lui Omar Hayssam, Viorel Spanu, a declarat la Antena 3, ca Hayssam ii spusese ca are in celula un “informator” si ca “i-a bagat in cap mai multe prostioare”, pentru a-l verifica. Spanu spune ca Hayssam se amuza deseori pe seama colegului de celula.

In 26 aprilie, instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis judecarea lui Omar Hayssam in stare de libertate, pe motive medicale.

Ulterior, anchetatorii au stabilit ca sirianul a parasit ilegal Romania iar Curtea de Apel Bucuresti a emis pe numele sau, in 26 iunie, un mandat de urmarire internationala.

HotNews.ro, 19 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en