LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 26, 2017

Omar Hayssam ar fi planuit rapirea Elenei Basescu

Un fost coleg de celula a lui Omar Hayssam a pretins, joi, ca Hayssam intentiona sa o rapeasca pe fata presedintelui Basescu, daca nu reusea sa obtina eliberarea sa din inchisoare. Judecatorii au decis sa il citeze ca martor, in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, insa detinutul a conditionat audierea lui de protejarea identitatii.

Oficiali ai penitenciarelor sustin ca de multe ori detinutii formuleaza astfel de cereri, pentru ca, fiind plimbati in instante, timpul trece mai usor.

Barbatul este detinut la penitenciarul Rahova si a fost condamnat pentru inselaciune.

Martorul surpriza sustine ca scenariul rapirii fiicei sefului statului a fost pus la punct de Hayssam impreuna cu politicieni PSD, transmite Antena3.

In replica, avocatul lui Omar Hayssam, Viorel Spanu, a declarat la Antena 3, ca Hayssam ii spusese ca are in celula un “informator” si ca “i-a bagat in cap mai multe prostioare”, pentru a-l verifica. Spanu spune ca Hayssam se amuza deseori pe seama colegului de celula.

In 26 aprilie, instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis judecarea lui Omar Hayssam in stare de libertate, pe motive medicale.

Ulterior, anchetatorii au stabilit ca sirianul a parasit ilegal Romania iar Curtea de Apel Bucuresti a emis pe numele sau, in 26 iunie, un mandat de urmarire internationala.

HotNews.ro, 19 oct 2006
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!