LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

Noi violente la periferia Parisului

Atacurile devastatoare din suburbiile Parisului s-au intensificat chiar in ziua comemorarii unui an de la revoltele care au cutremurat Franta, relateaza agentiile internationale de presa.

Noi atacuri au avut loc noaptea trecuta, cand patru autobuze au fost incendiate de tinerii contestatari. Autoritatile au suplimentat fortele de ordine si raman in continuare in stare de alerta.

Conform Le Monde, premierul francez, Dominique de Villepin, a calificat violentele perecute zilele trecute in zonele defavorizate ale Parisului drept inacceptabile si a promis sa le aplice imediat pedepse exemplare celor care se fac vinovati de aceste atacuri.

Si Nicolas Sarkozy, ministrul de Interne al Frantei, a anuntat ca va intensifica raidurile politiei in zonele predispuse atacurilor si va suplimenta efectivele de fortelor de ordine pentru a proteja autobuzele care circula in “regiunile sensibile” ale capitalei.

Potrivit expertilor, cauzele revoltei de anul trecut – saracia, somajul si discriminarea – se mentin si in prezent. Iar linistea nu a revenit, de fapt, niciodata: in primele sase luni ale acestui an, au fost incendiate 21.000 de masini si s-au inregistrat aproape 2900 de atacuri impotriva politiei si ambulantelor, relateaza France Press.

In toamna anului trecut, la 27 octombrie, violentele izbucnite in capitala Frantei au avut ca pretext drama a doi adolescenti imigranti care si-au pierdut viata incercand sa fuga de politie, in suburbia pariziana Clichy-sous-Bois. Atacurile din 2005 s-au soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor zeci de tineri.

HotNews.ro, C. Marin, 27 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en