LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, August 19, 2017

Mama Annei Smith: "Daniel a fost omorat"

Mama Annei Nicole Smith este convinsa ca nepotul sau, Daniel, a fost omorat. Virgie Arthur a declarat ca este ingrijorata in ceea ce o priveste pe fiica sa, starul Playboy Anna Nicole Smith, deoarece avocatul acesteia, Howard K. Stern, urmareste sa ii ia toata averea.

Discutand la “CNN Headline News” cu Nancy Grace, Virgie a spus ca moartea lui David ar putea fi benefica pentru Howard Stern care, daca isi va duce pana la capat planurile de casatorie cu Anna, va mosteni milioanele de dolari ale starului in cazul in care aceasta pateste ceva.

“Daca Howard se casatoreste cu ea si aceasta moare, atunci unde merge mostenirea? Danny nu mai este.”, a declarat Artur.

Daniel, in varsta de 20 de ani, a decedat pe data de 10 septembrie din cauza unui amestec de metadona si antidepresive. In ciuda faptului ca specialistii au spus ca Daniel nu a fost ucis, Virgie refuza sa accepte acest lucru. Aceasta a declarat: “Cineva i-a dat lui David pastilele. Trebuia sa I le dea cineva. Stiu sigur ca David nu s-a sinucis. David nu ar fi luat droguri. Nu ma puteti convinge ca nu am dreptate.”

HotNews.ro, S.B., 17 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!