LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, August 21, 2017

Fidel Castro are cancer in faza finala

Presedintele cubanez, Fidel Casto sufera de cancer in faza terminala si ar putea sa nu mai revina niciodata in fruntea tarii, scrie revista Time citand surse din guvernul american.

Liderul cubanez sufera de “cancer in faza terminala”, declara un responsabil american sub protectia anonimatului.

“Time” precizeaza ca aceasta ipoteza avansata de serviciile de informatii americane s-ar putea dovedi gresita, dar unul dintre semnatarii articolului, Tim Burger, a declarat pentru postul CNN ca “au circulat multe zvonuri despre starea de sanatate a lui Castro, in ultimele decenii, dar de aceasta data informatia se bazeaza pe date concrete, ceea ce ii da credibilitate”.

Fidel Castro, in convalescenta dupa o grava operatie suferita la sfarsitul lunii iulie, se trateaza in continuare si va reveni in functie “pentru a conduce Revolutia”, a afirmat seful diplomatiei cubaneze, Felipe Perez Roque, intr-un articol publicat, miercuri, de publicatia Granma.

Fidel Castro nu a mai fost vazut la televiziune sau in fotografii dupa summitul Tarilor Nealiniate, dintre 15 si 17 septembrie, in urma cu trei saptamani.

Operat la 27 iulie, in urma unei hemoragii intestinale, el i-a cedat “provizoriu” puterea fratelui sau Raul, incepand de la 31 iulie. Medicii i-au recomandat mai multe saptamani de repaus intr-un loc tinut secret de autoritati.

HotNews.ro, C.N.A., 08 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!