LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, December 14, 2017

Fidel Castro are cancer in faza finala

Presedintele cubanez, Fidel Casto sufera de cancer in faza terminala si ar putea sa nu mai revina niciodata in fruntea tarii, scrie revista Time citand surse din guvernul american.

Liderul cubanez sufera de “cancer in faza terminala”, declara un responsabil american sub protectia anonimatului.

“Time” precizeaza ca aceasta ipoteza avansata de serviciile de informatii americane s-ar putea dovedi gresita, dar unul dintre semnatarii articolului, Tim Burger, a declarat pentru postul CNN ca “au circulat multe zvonuri despre starea de sanatate a lui Castro, in ultimele decenii, dar de aceasta data informatia se bazeaza pe date concrete, ceea ce ii da credibilitate”.

Fidel Castro, in convalescenta dupa o grava operatie suferita la sfarsitul lunii iulie, se trateaza in continuare si va reveni in functie “pentru a conduce Revolutia”, a afirmat seful diplomatiei cubaneze, Felipe Perez Roque, intr-un articol publicat, miercuri, de publicatia Granma.

Fidel Castro nu a mai fost vazut la televiziune sau in fotografii dupa summitul Tarilor Nealiniate, dintre 15 si 17 septembrie, in urma cu trei saptamani.

Operat la 27 iulie, in urma unei hemoragii intestinale, el i-a cedat “provizoriu” puterea fratelui sau Raul, incepand de la 31 iulie. Medicii i-au recomandat mai multe saptamani de repaus intr-un loc tinut secret de autoritati.

HotNews.ro, C.N.A., 08 oct 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te