LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, November 21, 2017

Echipa de seniori a Romaniei, campioana mondiala la Aeromodele

Echipa de seniori a Romaniei a cucerit titlul mondial la cea de-a 23-a editie a Campionatului Mondial de Aeromodele Indoor, desfasurat la Slanic Prahova in perioada 2-7 octombrie 2006. Alte trei medalii au fost castigate de romani prin echipa de juniori – locul II, Aurel Popa – locul II (individual seniori) si Zoltan Somodi – locul III (individual juniori).

In cadrul concursului destinat seniorilor, echipa Romaniei (Aurel Popa, Corneliu Mangalea, Dan Amoraritei) a fost urmata in clasament de echipa SUA (John Kagan, Larry Calliau, Brat Sanborn) – locul II si echipa Ungariei (Andras Ree, Deszo Orsovai, Zoltan Sukosd) – locul III.

In clasamentul individual al seniorilor, Larry Calliau (SUA) a castigat titlul mondial, intrecandu-l pe Aurel Popa (ROM) la o diferenta de 10 secunde. Pe locul trei s-a clasat Lutz Schramm (GER).

In concursul juniorilor echipa SUA a castigat detasat in fata echipei Romaniei, pe locul trei situindu-se echipa Poloniei.

Juniorul roman Zoltan Somodi a reusit sa obtina un rezultat bun ocupand locul III, in clasamentul individual. El a fost intrecut de Justin Young, locul I si Ethan Aaron, Locul II, ambii componenti ai echipei de juniori a SUA.

La competitie au participat concurenti din 12 tari.

HotNews.ro, 09 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en