LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

Cosmote a lansat o extraoptiune de 200 de minute si 200 de SMS-uri pe luna

Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania a lansat luni o noua extra optiune pentru cartela Cosmote, ce cuprinde 200 de minute si 200 de mesaje text in retea pe luna la un tarif de 3 euro pe luna (TVA inclus), informeaza un comunicat al companiei.

Extraoptiunea este disponibila un an de la data activarii si poate fi activata de catre orice utilizator al cartelei Cosmote, pana la data de 2 noiembrie a acestui an.

Extraoptiunea unica de minute si mesaje text in retea vizeaza in principal tinerii, care sunt utilizatori frecventi atat de servicii de voce cat si de SMS.

“Ne asteptam ca noua extraoptiune lansata de COSMOTE, conceputa astfel incat sa raspunda nevoilor de comunicare ale grupului tinta, va genera interes in mod special in randul tinerilor si va inova din nou segmentul serviciilor preplatite prin combinatia inedita de minute si SMS”, a spus Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse si Servicii al Cosmote Romania.

Potrivit oficialilor companiei, extraoptiunea este disponibila un an de la data activarii, poate fi activata de catre orice utilizator al cartelei Cosmote sunand sau trimitand un SMS gratuit la numarul 200, pana la data de 2 noiembrie 2006.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005, iar dupa primele sapte luni a atins un numar de peste 530.000 de clienti.

HotNews.ro, A.V., 02 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en