LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, November 20, 2017

Copii din Bucuresti vanduti pedofililor pe 150 de euro

Cotidianul britanic The Sun prezinta, in editia electronica de luni, un articol privind amploarea comertului sexual cu copii in Bucuresti. Informatiile au la baza experienta unor jurnalisti care au ajuns in capitala dandu-se drept pedofili britanici.

Ancheta sub acoperire a reporterilor The Sun are loc pe fondul unor discutii privind revizuirea legislatiei referitoare la pedofilili.

Potrivit cotidianului britanic, jurnalistii au primit oferte tentante in Bucuresti. In apropierea Garii de Nord, jurnalistii de la The Sun au negociat cu un proxenet, care le-a oferit, la alegere, trei baieti cu varste cuprinse intre 10 si 11 ani, pentru suma de 150 de euro:

”Dandu-ne drept perversi britanici, ni s-au facut oferte de a face sex cu pusti in varsta de zece ani. Langa principala gara din Bucuresti, un proxenet ne-a oferit oricare dintre trei minori, pentru 150 de euro”.

Doi dintre baieti – Vasile, fumator, in varsta de zece ani, si Danut, aurolac, de 11 ani – au fost fotografiati iar poza acestora apare in articolul publicat de cotidianul britanic.

O alta tanara de 14 ani, Ella, le-a fost oferita jurnalistilor de o prostituata mai in varsta.

The Sun mai noteaza ca un numar tot mai mare de pedofili profita de lacunele legislative din sistemul britanic calatorind in tari est-europene ca Romania, Bulgaria si Cehia.

Potrivit legislatiei britanice, persoanele care au comis infractiuni sexuale nu sunt obligate sa aduca la cunostinta autoritatilor calatoriile mai scurte de trei zile.

In schimb, o organizatie britanica de aparare a drepturilor copiilor a cerut la sfarsitul saptamanii ca persoanele care au comis infractiunea de pedofilie sa fie obligate sa-si declare toate calatorille in strainatate, indiferent de durata acestora.

HotNews.ro, 02 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en