LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, October 21, 2017

Atac soldat cu cel putin trei morti la o scoala din Pennsylvania

Trei fetite au fost impuscate mortal de un barbat inarmat, care a atacat luni o scoala a comunitatii Amish din Pennsylvania si care ulterior s-a sinucis, a anuntat politia locala, conform AFP. Barbatul in varsta de 32 de ani, a ranit alte sapte persoane, unele dintre ele aflandu-se in stare grava, au declarat surse din politie.

In acel moment in scoala erau 15 baieti si 12 fete, cu varste cuprinse intre sase si 13 ani

’’Patru elevi, din care trei in conditie critica, au fost transportati la spital. Starea celui de-al patrulea nu a putut fi stabilita imediat’’, a declarat John Lines, purtatorul de cuvant al spitalului Lancaster. ’’Cei aflati in stare critica vor fi transportati cu elicopterul al spitale pedriatice din Philadelphia si Hershey’’ a continuat Lines.

Un purtator de cuvant al unui centru medical din Hershey a spus ca a primit pacienti de la scoala unde s-a petrecut incidentul fara a declara numarul acestora.

Scoala a comunitatii Amish, unde s-a petrecut incidentul se afla in localitatea Bart, in partea de sud-est a comitatului Lancaster. La aproximativ 100 de kilometri de Philadelphia. Comunitatile Amish, care sunt descendenti ai crestinilor elvetieni-germani, traiesc separati de restul lumii.

Ei se imbraca simplu, nu au aparate sau vehicule moderne, si isi cultiva terenurile prin metode traditionale.

Incidentul din Pennsylvania vine dupa o serie de incidente asemanatoare petrecute in scolile din Statele Unite. Astfel, vinerea trecuta un elev in varsta de 15 ani l-a ucis pe directorul scolii din vestul statului Wisconsin la care invata. Cu doua zile inainte un barbat a luat ostatice sase eleve de liceu pe care le-a molestat, una dintre ele fiind ucisa. Agresorul s-a sinucis in momentul cand politia a incercat sa il capureze.

HotNews.ro, D.C., 02 oct 2006
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c