LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

Premiera mondiala: noul Fiat Bravo

FIAT a supus atentiei noastre in ultimul an o serie de modele si concepte noi. Masinile sunt produse de nisa sau se adreseaza unor publicuri restranse, asa ca producatorul italian avea nevoie de „nava amiral” a noii generatii. FIAT Bravo pare sa fie aceasta masina si va fi prezentata cu ocazia targului auto de la Roma, din 29 ianuarie 2007.

In showroomuri Bravo va ajunge cateva saptamani mai tarziu. Parca, pentru a ne asigura de intentiile sale, FIAT a construit masina intr-una dintre cele mai vechi uzine ale companiei.

Pentru ca Bravo are ca destinatie piata europeana, italienii l-au construit luand in calcul doua premise: frumusetea si fiabilitatea. Paternul vizual apartine Institutului de design FIAT si nu e de mirare ca „transpira” spirit auto italian.

Masina este prevazuta cu 5 usi si are un pic peste 4,3 metri lungime, iar capacitatea portbagajului depaseste 400 de litri. FIAT asigura viitori posesori ai modelului, ca Bravo are inglobate la bord cele mai noi tehnologii privind siguranta pasagerilor, controlul tractiunii, dar si echipamente si materiale care asigura confortul.

Este absolut necesar ca masina sa fie propulsata de o serie intrega de motaore care sa corespunda unui numar cat mai mare de clienti.

Cele mai cunoscute motorizari pe care FIAT le-a gandit pentru Bravo sunt: popularul multijet diesel 1.9 litri, care produce 120 sau 190 CP in functir de preparare, „nervosul” 1.4 litri de 90 CP sau noul supraturat T-JET pe benzina care poape sa produca 120 sau 150 CP.

StiriAuto.ro, 27 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT