LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, June 16, 2019

Omar Hayssam ar fi planuit rapirea Elenei Basescu

Un fost coleg de celula a lui Omar Hayssam a pretins, joi, ca Hayssam intentiona sa o rapeasca pe fata presedintelui Basescu, daca nu reusea sa obtina eliberarea sa din inchisoare. Judecatorii au decis sa il citeze ca martor, in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, insa detinutul a conditionat audierea lui de protejarea identitatii.

Oficiali ai penitenciarelor sustin ca de multe ori detinutii formuleaza astfel de cereri, pentru ca, fiind plimbati in instante, timpul trece mai usor.

Barbatul este detinut la penitenciarul Rahova si a fost condamnat pentru inselaciune.

Martorul surpriza sustine ca scenariul rapirii fiicei sefului statului a fost pus la punct de Hayssam impreuna cu politicieni PSD, transmite Antena3.

In replica, avocatul lui Omar Hayssam, Viorel Spanu, a declarat la Antena 3, ca Hayssam ii spusese ca are in celula un “informator” si ca “i-a bagat in cap mai multe prostioare”, pentru a-l verifica. Spanu spune ca Hayssam se amuza deseori pe seama colegului de celula.

In 26 aprilie, instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis judecarea lui Omar Hayssam in stare de libertate, pe motive medicale.

Ulterior, anchetatorii au stabilit ca sirianul a parasit ilegal Romania iar Curtea de Apel Bucuresti a emis pe numele sau, in 26 iunie, un mandat de urmarire internationala.

HotNews.ro, 19 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT