LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

Muzici cu personalitate pe lista lui Virgil Iantu

La invitatia lui Lucian Moga, Virgil Iantu realizeaza playlistul “muzicilor cu personalitate” la CITY FM, sambata, 14 octombrie, de la ora 14:00 (si in reluare marti, 17 octombrie, ora 23:00).

Timp de 90 de minute, Virgil Iantu va prezenta si comenta titluri semnate de “The Beatles”, Nicu Alifantis, “Sfinx”, “Vita de vie”, “Vank”, “Simplu”, Prince etc. In premiera pentru FM-ul bucurestean vor fi difuzate melodia lui Molly Johnson – “Melody” – si un fragment din muzica piesei “Cadavrul viu”, compusa de Alifantis, la care Iantu a contribuit vocal.

Virgil Iantu va vorbi, printre altele, despre emisiunile culturale, audienta si publicul roman care “este condus intr-o directie gresita”, dupa parerea sa. Va povesti despre perioada emisiunilor muzicale de la Radio Bucuresti, despre aranjamentele vocale realizate pentru piesele de teatru “Nebunul si calugarita”, “Cadavrul viu”, “A douasprezecea noapte”.

Ascultatorii CITY FM vor putea afla multe alte lucruri mai putin cunoscute publicului larg, cum ar fi si faptul ca emisiunea “Copiii spun lucruri trasnite” a obtinut cateva premii la Cannes, cel mai important fiind cel pentru cea mai buna adaptare dupa original.

In aceeasi zi Virgil Iantu va reveni pe micile ecrane dupa un an de pauza, ca membru al juriului emisiunii-concurs “Megastar” transmisa pe postul Prima TV.

CITY FM, 12 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT