LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Catalyst Solutions lanseaza portalul de cariera www.hipo.ro adresat tinerilor profesionisti din Romania

Catalyst Solutions propune prin lansarea portalului de cariera www.hipo.ro (HighPotential) singura sursa de informatie la zi care centralizeaza toate oportunitatile de cariera de la cei mai doriti angajatori din economia romaneasca.

Portalul este dedicat tinerilor profesionisti care doresc sa lucreze in astfel de companii si care au experienta intre 1 si 5 ani.

Astfel, hipo.ro gazduieste toate oportunitatile de angajare din organizatiile lider in domeniul lor de activitate. Pozitia de lider le este conferita de o cota de piata semnificativa, strategii de dezvoltare coerente si de faptul ca au ca prioritate atragerea si dezvoltarea tinerilor profesionisti cu potential.

La randul sau, tanarul profesionist in cautarea unui loc de munca sau de reorientare in cariera are posibilitatea de a-si inscrie CV-ul sau de a aplica direct la joburile existente pe portal.

Un alt camp in cadrul hipo.ro, denumit “cariera” poate fi foarte util datorita calitatii de minighid care consilieaza vizitatorii www.hipo.ro cum sa isi aleaga si sa isi construiasca cariera, cum sa procedeze pentru a obtine jobul dorit, cum sa isi valorifice cunostintele si experienta dobandite la cote maxime.

Timp de 2 luni, octombrie& noiembrie 2006, www.hipo.ro functioneaza si ca platforma online pentru cel mai mare targ de cariera din Romania care se va desfasura sub brandul “Angajatori de top” in perioada 27.10-28.10 la Sala Palatului Bucuresti.

Evenimentul este un alt instrument dezvoltat de Catalyst Solutions si va reuni 75 dintre cele mai cautate companii de pe piata iar oferta de joburi va fi de cel putin 1 000.

13 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT