LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, August 14, 2020

Piturca a plecat la Amsterdam

Piturca a plecat la Amsterdam unde va urmari Olanda-Albania. Selectionerul “spioneaza” jocul batavilor pe care ii vom infrunta in martie 2007, urmatorul nostru joc in preliminarii.

In bagajele pentru Amsterdam, Piturca a pus si convingerea ca tot ce se intimpla in aceasta toamna este un atac orchestrat impotriva sa. Antrenorul este convins ca joaca fiecare partida cu demisia pe masa. Piturca a explicat ca a simtit acest lucru la meciul de la Tirana, unde din cauza tensiunii tricolorii au cistigat greu.

Referitor la acea partida, saptaminalul Fanatik a publicat un articol intitulat “Blatul Albanez”. Era chiar a doua zi dupa reunirea echipei la Mogosoaia, pentru testul cu Belarus.

Astfel se explica starea tensionata care a plutit in vestiarul tricolor, unde aproape toti jucatorii au avut iesiri publice neasteptat de virulente la adresa ziarelor.

Diseara, la Amsterdam, Piturca are timp sa se “linisteasca”. Sau nu, daca jocul Olandei contra Albaniei ii va provoca ingrijorari suplimentare.

Olanda-Albania, 21,30, TV Sport

Forma buna a lui Van Persie (gol la Sofia) l-a convins pe Van Basten sa nu mai cheme un inlocuitor pentru Dirk Kuyt, accidentat in partida cu bulgarii.

Olanda are doar 19 jucatori in lot – s-a renuntat la Huntelaar din cauza unei probleme la genunchi. O mica ironie – din 5 sau 6 optiuni, Van Basten a ramas doar cu doua: “Am incercat sa il conving pe Van Nistelrooy sa revina, dar nu am reusit”.

Luxemburg – Bulgaria, 21,15

Bulgarii nu il au la dispozitie pe Martin Petrov, suspendat. Capitanul Stilian Petrov este optimist si aproape euforic dupa 1-1 cu Olanda: “Multa lume ne-a subestimat. Dar dupa cum am inceput preliminariile, cred ca trebuie sa ne luati in serios”.

Belarus – Slovenia, 19,00

Clasament
1. Romania 7p (7-3)
2. Olanda 7p (5-1)
3. Bulgaria 5p
4. Slovenia 3p
5. Albania 1p
6. Belarus 1p
7. Luxemburg 0p

HotNews.ro, A.S., 11 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT